فایل سنتر

کتاب های دانشگاهی, حل تمرین, برنامه نویسی, کد نویسی, شبیه سازی, متلب, سیمولینک, مهندسی, پزشکی, علوم پایه, علوم انسانی, زبان های خارجی

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه تمامی محصولات فروشگاه اینترنتی فایل های کاربردی جهت افزایش معلومات فارغ التحصیلان، دانشجویان، دانش آموزان و همچنین مطالعه و کسب دانش است و نه استفاده مستقیم و کپی برداری از آن. توجه فرمایید هزینه پرداختی شما بابت آماده سازی فایل ها جهت دانلود می باشد و از شما عزیزان هزینه ای بابت خود فایل دریافت نمی گردد و در صورت نارضایتی هزینه دریافتی قابل بازگشت می باشد. این پروژه ها فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از ارائه به عنوان پروژه درسی خودداری فرمایید(درغیر اینصورت عواقب متوجه خریدار است و سایت مسئولیتی ندارد) هر شخص حقوقی یا حقیقی که فکر می کند هر یک از این محصولات فروشگاه صاحب اثرشان می باشد و بدون کسب اجازه در این فروشگاه گذاشته شده است، با ما تماس گرفته تا در اسرع وقت نسبت به بررسی و حذف این محصول اقدام نماییم.همچنین ایمیل: manochehri1400@yahoo.com شماره تماس: 09211659963

تحقیق پروبیوتیک

تحقیق پروبیوتیک

فرمت ورد و قابل ویرایش


تعداد صفحات : 27 صفحه

پیش گفتار
مطالعات و پژوهش های سده اخیر و به ویژه سی سال اخیر دانشمندان، از خواص سلامت بخش برخی از ریز زنده ها بر انسان و حیوانات (نظیر پاد جهش زا و پاد سرطان زا بودن، پاد عفونی بودن کاهش کلسترول سرم، بهبود برخی ناسازگاریهای تغذیه ای، افزایش بازده رشد و نظایر اینها) پرده برداشته است.
این ریز زنده ها که امروزه با عنوان پروبیوتیک شناخته می شوند، موضوع روز با اهمیت و جذاب بسیاری از طرح های پژوهشی سازمان ها و دانشگاه ها را در حوزه هایی نظیر علوم تغذیه، صنایع غذایی، میکروب شناسی، زیست- فن آوری و پزشکی دربر می گیرند. تبلیغات گسترده ای نیز در این باره از سوی شرکتها و رسانه ها به انجام رسیده و مصرف کنندگان در بسیاری از کشورها، گسترده وسیع و متنوعی از فرآورده های غذایی و دارویی پروبیوتیک را خریداری و مصرف می کنند. در سال های اخیر، اهمیت، مقبولیت و مصرف فرآورده های پروبیوتیک، خواه فرآورده های غذایی و خواه قرص ها و کپسول های دارویی، تا به آنجا گسترش یافته است که انواع فرآورده های پروبیوتیک ویژه حیوانات مزرعه و خانگی نیز تولید می شوند و به فروش می رسند. چنین تمایلی به مصرف این فرآورده ها از رویکرد سالم خوری و طبیعی خوری مصرف کنندگان امروز به دلیل آگاهی یافتن از ارتباط این نوع الگوی غذایی با سلامت انسان ناشی شده است. بنابراین در تمامی فرآورده های پروبیوتیک، ارزش اساسی محصول خواص سلامت بخشی آن است و از این رو این فرآورده ها در دسته فرآورده های سلامت بخش یا هدفمند Functional foods طبقه بندی می شوند.
اهمیت روز افزون پروبیوتیک ها سبب طراحی و تولید انواع بسیار گوناگون فرآورده های آن و انتشار بی شمار مقالات علمی در این زمینه شده است. سیل پژوهش های انجام شده و در حال انجام در بسیاری از کشورهای جهان به ویژه کشورهای اروپایی، USA ، ژاپن و هند همواره قابل توجه بوده است. با این حال نخستین پژوهش های سازمان یافته و زنجیره ای در ارتباط با فن آوری تولید فرآورده های پروبیوتیک در سال 1382 توسط دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه های تهران و آزاد اسلامی، به ترتیب با همکاری شرکتهای لبنیات پاک و صنایع شیر ایران به انجام رسیدند.
جای خشنودی است که پس از آن تاریخ، جنبش و گرایش وسیعی از سوی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صنعت کاران در ارتباط با پژوهش در حوزه پروبیوتیک ها ایجاد شده است.
1-پروبیوتیک Probiotic
1-1-تاريخچه پروبيوتيك ها
واژه پروبیوتیک از واژه یونانی پروبیوس به معنای حیات بخش یا زیست بخش یا زیست- یار اقتباس شده است و از نظر مفهوم در مقابل واژه پاد زیست به معنای ضد حیات (Antibiotic) قرار دارد.
الی مچنیکوف، باکتری شناس روس، سرپرست انستیتوپاستور فرانسه و برنده جایزه نوبل به دلیل کشف پدیده بیگانه خوری (فاگوسیتوز) نخستین کسی بود که براثرات سلامت بخش باکتریهای لاکتیک تاکید کرد. او فرضیه خود را در این ارتباط با عناوین «طول عمر بدون پیر شدن» و «استمرار حیات» در سال 1908 به چاپ رسانید. و در آن سلامت و طول عمر بالای کشاورزان بلغار را به مصرف مقادیر زیاده فرآورده های تخمیری شیر نظیر ماست و دوغ کره ( Butter milk ) نسبت داد. براساس فرضیه مچنیکوف، باکتری لاکتوباسیلوس با استقرار در روده و ساخت فرآورده های پادمیکروبی همچ


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
توجه: خرید کمتر از 10,000 تومان مشتری گرامی ، برخی بانک ها از جمله بانک ملت اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 10000 تومان را نمی دهند باتوجه به قیمت این محصول اگر در پرداخت مشکلی داشتید از کارت سایر بانک ها برای پرداخت استفاده کنید.

کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file18_2014813_3415.zip1.9 MB